Sarah Bettens Fan Forum

Everything you wanna know...
 
HomeFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 Bio van Sarah Bettens - NL

Go down 
AuthorMessage
Emma Baum
Admin
avatar

Number of posts : 35
Age : 34
Location : Pont-à-Celles, Belgium
Registration date : 2007-07-11

PostSubject: Bio van Sarah Bettens - NL   Wed 11 Jul - 14:29

In 2006 wist Sarah Bettens nog de European Border Breakers Award in de wacht te slepen, een onderscheiding van de Europese Commissie voor artiesten die ook buiten hun eigen landsgrenzen muzikale bakens weten te verzetten. Een mooie beloning na pakweg 15 jaar carrière, want deze zangeres uit Kapellen is allerminst aan haar proefstuk toe.

Na een naar Belgische normen ongekend internationaal avontuur van meer dan 10 jaar als frontvrouw van k’s Choice, besliste Sarah enkele jaren geleden om haar geluk met eigen nummers te beproeven.

Het eerste gesmaakte resultaat was Go, een mini-album dat één van de leading ladies in de Belgische rock scene onmiddellijk op de muzikale kaart plaatste. De echte solo-doorbraak kwam er uiteindelijk in 2005 met haar eerste full album Scream, gevolgd door de Nederlandstalige radiohit Leef en het opmerkelijke duet I Need A Woman met Stash.

Begin van dit jaar, na een volledige uitverkochte Theater tour in België en Nederland, werd in Los Angeles, onder de deskundige leiding van producer Brad Wood (die onder meer zijn handtekening plaatste onder eerder werk van Placebo en de Smashing Pumpkins) de opvolger van Scream ingeblikt. De eerste nieuwe single zal niet meer lang op zich laten wachten en het volledige album, met als titel Shine, zou nog voor de zomer in de rekken moeten liggen. Van powerrock tot catchy pop, van singer-songwriter tot intieme zanglijnen, Sarah’s muzikale spectrum blijft ook op dit nieuwe album zeer breed. Kijk alvast maar uit, of zet uw oren al maar scherp voor het nieuwe songmateriaal dat ervoor zal zorgen dat de carrière van Sarah Bettens nog een interessant vervolg zal krijgen.

Source: http://www.sarahbettens.com
Back to top Go down
View user profile http://sarah-bettens.road2us.com
 
Bio van Sarah Bettens - NL
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» No Goes
» Articles / Press Releases

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Sarah Bettens Fan Forum :: News :: News & Bio-
Jump to: